Lån penge online, hurtigt og nemt

Vi har gået og tænkt over om der er nogen nem smutvej, til lidt ekstra penge en gang imellem, og svaret er ja!

Vi har testet nogle forskellige lån og låne typer som quicklån/hurtig lån og forbrugslån og der findes faktisk nogen derude, som tilbyder den slags services til en rigtig fordelagtig pris eller rente man vil. Fælles for dem alle, så er de ikke banker, men kreditforeninger, som er villige til at tage en større risiko end bankerne når de låner penge.

I og med at de ikke banker og netop tager eller er villige til at tage en større risiko når man låner penge ved dem end bankerne, har de også en anden fælles nævner, netop at renten er lidt højere, altså lånet er lidt dyrer end i banken.

Ved quicklån skal man typisk forvente en højere rente end ved forbrugslån, og det skyldtes at quicklån er mindre lån som godkendes ekstremt hurtigt, hvis ikke med det samme. Den hurtige behandlingstid på quicklån gør selvfølgelig også at der er en større risiko og dermed tages der også en højere rente.

Men fortvivl ej, der findes stadig quicklån til fair renter, som gør det muligt at få lidt ekstra økonomi skudt ind på kontoen i en presset sisutation eller spontan beslutning der bare kræver lidt ekstra penge.

Sammenlign quicklån og forbrugslån her

Tags: , , ,

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply