Jeg nåede lige det gode plæneklipper tilbud

Jeg husker tydeligt den dag, hvor jeg for første gang fik lov til at hjælpe med i haven. Det var en varm sommerdag, en af de varmere i Danmarks historie, hvis jeg husker rigtigt, og vi skulle snart have en stor havefest, så haven skulle trimmes. Det bestod af mange ting, såsom at slå græsset, klippe hækken og beskære æbletræet. Jeg tror, at mine forældre syntes, at jeg var for ung til at hjælpe med, men varmen besejrede min far, og til sidst fik jeg lov til at stå for at slå græsset – selvom jeg er pige!. Det var første gang, at jeg fik lov til at få ansvar for noget, som jeg selv betegnede for noget stort – græsset skulle jo se godt ud til, når gæsterne kom, så det kunne enhver jo ikke ordne – jeg var faktisk overbevist om, at det næsten kun var mig, som kunne varetage den position. Jeg blev helt hooked på havearbejdet, og der gik ikke længe før jeg stemte dørklokker i nabolaget for at høre, om jeg skulle slå deres græs for en skilling. Mange bed på, og den dag i dag er jeg fortsat passioneret i haven – jeg elsker simpelthen den ro, der falder over en, når man kun bekymrer sig om det. Forleden dag, da vi var kommet hjem fra ferie, var det dog mere et behov end en lyst, som straks meldte sig, da jeg så, at græsset var groet utroligt meget. Jeg havde heldigvis, lige inden vi tog på ferie, været nede hos Agrotek, som havde et fantastisk plæneklipper tilbud, så jeg kunne straks gå i gang med at slå græsset – og så var der ligesom gjort klar til, at det sjove havearbejde kunne begynde.

Tags: , , , ,

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply