Fiskesæt

Fiskestang og fiskegrej til min første fisketur

Sidste efterår gav min far mig en fisketur i gave – i gaven fulgte der en valgfri fiskestand og tilhørende fiskegrej med. Jeg havde dengang ingen erfaring med fiskeudstyr og jeg måtte helt selv vælge hvilken fiskestang jeg ville have med på turen og tilhørende fiskegrej.

Da jeg ingen erfaring havde inden for fiskeudstyr, så begyndte jeg at kigge på blogs hvor der blev anbefalet diverse fiskestænger og fiskegrej. På daværende tidspunkt ville jeg gerne have hjælp fra personale i en butik, så jeg søgte på nettet om hvilke butikker nær Roskilde som havde det jeg efterspurgte.

Jeg fandt Jan og Bos Lysterfiskershop, som havde et stort udvalg af fiskeudstyr. Dagen efter tog jeg hen til butikken og blev mødt af et meget venligt personale. Bo som ejer butikken forklarerede mig en del om hvad han havde af udstyr og hvordan jeg skulle bruge det.

Han viste mig blandt andet hans fiskesæt som havde alt udstyr til den første fisketur – hvilket var perfekt for mig. Bo viste mig de forskellige ting som fiskesættet indeholdte og hvad hver ting skulle bruges til på fisketuren.

Jeg fortalte Bo at jeg skulle ud og fluefiske og det havde han et helt særlig fiskesæt til. Fiskesættet fungerede som et rejsesæt, så jeg kunne have det med overalt, og det er nemt at pakken ud og pakke sammen igen.

Da det kan være svært at vide hvilket fiskesæt jeg skulle bruge, så var jeg meget glad for at Bo hjalp mig med at finde det helt rigtige fiskesæt til min fisketur.

 

Bedste vejledning af fiskesæt

De fleste fiskesæt fra Jan og Bos Lystfiskershop kom med et fiskehjul og en fiskestang, og man kan spare en masse penge på at vælge disse sæt – hvilket var perfekt for mig.

Jan og Bos Lystfiskershop har tre forskellige fiskesæt til fluefiskeri. Deres fluesæt er især gode til folk som mig, som er nybegynder og skal ud og prøve kræfter med den vanedannende fiskeform.

Jeg valgte det helt store sæt, da jeg gerne vil være sikker på at have alt udstyr med, når det nu var min første fisketur. I fiskesættet fulgte der en fluestang, et fluehjul og en flueline med.

Jeg blev rigtig glad for dette fiskesæt til fluefiskeri og jeg kan anbefale det til alle som er nybegynder inden for fiskeri.

 

Hvem er Jan og Bos Lystfiskershop?

Jan og Bos Lystfiskershop er en specialbutik for alle som elsker lystfisker, fritid og outdoor. De har måske Danmarks bedste personale til at vejlede omkring deres produkter, men også til at rådgive omkring hvad der kan gøre din fisketur endnu bedre.

Jan og Bos Lystfiskershop er en af Danmarks største forhandler af udstyr og de fører bl.a. mærker som: Trespass, Abu, Greys, Berkley, Penn, Shimano og meget mere.

Jeg blev positiv overrasket af Jan og Bos Lystfiskershop, da de havde alt til lystfiskeri. Personalet havde styr på alt og deres udvalg af fiskesæt var meget stort.

Min fisketur gik over alle forventninger og jeg har helt sikkert fået blod på tanden for mere lystfiskeri. Jan og Bos Lystfiskerishop har hjulpet mig til at blive helt klar til fisketuren, og jeg kan anbefale dem til alle nybegynder og rutinerede. Besøg Jan og Bos Lystfiskershop i Roskilde eller på deres online webshop, og du kan spare en masse penge.

 

 

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply