Drop originalerne – spar penge med kopier!

Er du helt svimmel hvor har jeg ofte sparet massevis af penge på at købe kopiprodukter. Jeg mener ikke sådan kopier af mærkevarer og den slags, men f.eks. en universal fjernbetjening frem for en almindelig fjernbetjening og den slags eksempler.

Jeg har nemlig undersøgt, at en LG fjernkontrol til mit fjernsyn ville komme til at koste mig svimlende 470 kroner, mens en universal fjernbetjening blot koster et par sølle hundrede kroner på fx Koz Electronics hjemmeside: http://koz.dk/shop/20-universal-fjernbetjeninger/. Helt ærligt, så kan jeg ikke mærke forskel på, om jeg skruer op eller ned for lyden på en rigtig LG fjernbetjening eller en tilsvarende universal model.

Princippet virker også til meget andet end fjernbetjeninger, men jeg vil nu alligevel gerne sige, at man selvfølgelig ikke skal stoppe et mega billigt batteri i sin afsindigt dyre Macbook. Så bevæger man sig derud, hvor det begynder at blive risikabelt, fordi man parrer nogle apparater, der åbentlyst ikke hører sammen. Men hvis der derimod er tale om nogle simple ting, som førnævnte eksempel med fjernbetjeningen, så gør det dog. Jeg gør det nemlig også på mange andre områder. Min morgenkaffe kommer fra en Nespresso maskine, men kapslerne er ikke derfra. Det er nogle, som jeg køber online til billigere penge. Det smager nemlig stadig godt og det praktiske og hurtige aspekt ved brygningen går jo ikke tabt af den simple grund, at der ikke er et originalt mærke på toppen. Det samme gør sig gældende for mine støvsugerposer, min oplader til min notebook, mine høretelefoner til min Iphone og meget mere. Å længe jeg finder nogle alternativer, hvor jeg ikke føler, jeg går på kompromis med funktionaliteten og resultatet, så er det perfekt at spare de mange penge. Så i mange tilfælde kan jeg kun anbefale at afprøve en god kopi. Det er en god måde at spare lidt ekstra lommepenge sammen på.

Tags: , ,

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply