Derfor skal du købe hundemad uden korn

Har du sat dig godt ind i rovdyrs fysiologi? Nej, næppe. Hvorfor skulle du i det hele taget det?  Jo, fordi du muligvis har et gående derhjemme. Menneskets allerbedste ven er nemlig et rovdyr. Og det betyder også, at dens måltider skal sammensættes ud fra de behov den har, præcis som kosten til dig og mig skal det.

Hunde har brug for ekstra mange proteiner, fordi de er kødædere fra naturens side. De bruger proteiner til at bevare den flotte, sunde pels, have sunde bisser og ikke mindst have energi til at lege, løbe, logre med halen og have det sjovt med dig og familien.

Derfor vil jeg også anbefale dig at passe på med det klassiske ”supermarkedet hundefoder”. Det er nemlig ikke kornfrit hundefoder med masser af protein. Faktisk er det tit en gang opblandet hø, der slet ikke giver din hund næringsmidler nok til hverken bisser, humør eller pels. Det skyldes netop den lave mængde protein og de mange kunstige tilsætninger som f.eks. ubrugelige kornprodukter.

Heldigvis kan kornfrit hundefoder købes mange steder online, og de fås også med forskellige proteinkilder, som du så kan veksle imellem for at give din hund lidt forskellige smagsoplevelser. Du kan typisk finde variationer, så du har fisk, fjerkræ eller kød at vælge blandt. Fisken er anbefalelsesværdig, da den også har de gode omega fedtsyrer, der er ekstra gode for især pelsen. Det kan du se mere til her: http://www.frupoulsen.dk/75-kornfrit-hundefoder

Så næste gang de skal købe hundefoder, så tjek lige dine muligheder. Der er mange BEDRE alternativer til det nemme valg fra brugsen.

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply