Helium Balloner til fest

Balloner er jo bare en fest!

Jeg har netop sendt invitationer ud til min halloween. Alle ved at når jeg holder fest, så må der ikke mangle noget, og det gælder især balloner til fest.

En ægte halloween for mig er en fest, hvor alle giver den max gas med udklædningerne. Folk ankommer med alt tøjet på, og kan intet se i rummet overhovedet – lige indtil jeg tænker for mine små lamper, som jeg giver ud til mine gæster.

halloween balloner til fest

Jeg går altid fuldstændig amok med udstyr, bager kager og søger i alt “beskedenhed” for at alle mine gæster har en fantastisk dag.

Normalt handler jeg bare ind i Bilka med alt mit udstyr, men de var løbet tør for det halve af udstyret – og jeg skal altså have balloner til min fest.

Derfor gik jeg i gang med at søge efter alternativer, og ved I hvad? Efter lidt tid fandt jeg endelig hvad jeg søgte.

Jeg søgte egentlig bare efter “balloner til fest” og wupti – så var de der!

Heliumballoner.dk søger for balloner til festen

Jeg fandt en nyoprettet side, der hedder heliumballoner.dk. De har et kæmpe udvalg af balloner, som passer til alle slags temafester og meget andet.

De der store flotte tal-balloner skal jeg i hvert fald have, når jeg til næste år fylder 40.

MEN nu har jeg en ny feature at vise mine gæster.

Som navnet på webshoppen antyder, så sælger de nemlig balloner med helium – det er da helt perfekt.

Balloner til festen giver sjove stemmer

Det gav mig netop anledning til at finde på en ny selskabsleg. Når ballonerne det første stykke tid har været flotte og været oppe i luften, så skal vi da suge helium ud af dem.

Det ved jeg de alle vil synes er skide sjovt. Vi skal have de sjoveste lege. Jeg håber bare inderligt, at alle til festen har den følelse som de også havde sidste år og året forinden.

Mine fester skal være fester, som man glæder sig til år efter år. Derfor kan jeg med rette anbefale heliumballoner.dk, hvis du skal have en masse lækre balloner til fest.

balloner til fest

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply